| http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2010/04/23/02-00/pa-sy-a_arxidamos_2010-04-23_02-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ >> ΑΝΑΦΟΡΑ >> ΤΟΜΕΙΣ >> ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ >> 2010 >> ΑΠΡΙΛΙΟΣ >> 23 >> 02:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΠΑΤΡΩΑ"

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΥΠΕΡΤΟΜΕΑΣ

"ΑΝΑΦΟΡΑ"

"ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ"

"ΑΝΑΦΟΡΑ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΝΟΥΣ ΟΡΑ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ"

"ΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

"Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ Β'"

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 00026 ]

ΘΕΟΖΩΟΛΟΓΙΚΗ "ΑΡΙΟΣΟΦΙΚΗ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΟ ΗΛΙΟ" ΚΑΙ ΤΗ "ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ" - NAZI ARIOSOPHY AND LUCIFERIAN PROPAGANDA IN SKOPJE - FYROM THE SECRET SOCIETIES SEEM TO LIVE AND REIGN IN THE BALKANS AND THE SUN GOD NOW IS ADDRESSED IN SKOPJE !!!

 

 

 

 

 

 

ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ - 2010 - 04 - 23 - 02:00

 

ΙΔΙΟ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΑ

 

ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

[ 2009.04.10 01:00 ]

Νο [ 00013 ]

Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΘΙΒΕΤΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ [ΜΑΥΡΟ] ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΚ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. BARACK OBAMA ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ

 

[ 2010.01.01 00:00 ]

Νο [ 00018 ]

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ή «UNITED MACEDONIA» ΩΣ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΩΝ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ" ~ "ILLUMINATI" - "SUN WORSHIP" - MASONIC INTERPLANETARY POLITICAL MILITARY RELIGIOUS SYSTEM GRID ~ 33 - SUPRΕMΕ COUNCIL OF THE WORLD WASHINGTON D.C. - FIAT LUX MASONIC OPERATIONAL LUCIFERIAN CONSTRUCTION OF STATE "UNITED MACEDONIA" AND RELIGIOUS JUNCTIONS ZEN TIBETANISM ~ SHAMPALA HINDU - ASTANA KAZAKHSTAN RELIGIONS CONGRESS OF THE WORLD - THE SUMMARY OF ILLUMINATI ASTANA SUN WORSHIP AND BALKANS NEW ORDER POLITICS

 

[ 2010.04.21 12:00 ]

Νο [ 00025 ]

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΡΟΣ Ε.Α. ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Κ. MIGUEL ANGEL MORATINOS ΓΙΑ ΤA ΙΣΤΟΡΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚA ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑTΑ ΤΩΝ ΣΛΑΒΟΑΛΒΑΝΩΝ HTOI ΤΟΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

 

[ 2010.04.23 02:00 ]

Νο [ 00026 ]

ΘΕΟΖΩΟΛΟΓΙΚΗ "ΑΡΙΟΣΟΦΙΚΗ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΟ ΗΛΙΟ" ΚΑΙ ΤΗ "ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ" - NAZI ARIOSOPHY AND LUCIFERIAN PROPAGANDA IN SKOPJE - FYROM THE SECRET SOCIETIES SEEM TO LIVE AND REIGN IN THE BALKANS AND THE SUN GOD NOW IS ADDRESSED IN SKOPJE !!!

 

[ 2010.08.02 00:00 ]

Νο [ 00027 ]

ΟΙ "ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ" ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ «ΚΛΕΙΔΙΑ» ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ πΓΔΜ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

 

[ 2010.08.09 00:00 ]

Νο [ 00028 ]

ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ" …ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΓΙΔΑΣ !!

 

[ 2010.09.25 00:00 ]

Νο [ 00031 ]

Ο MARCUS ALEXANDER TEMPLAR ΜΙΛΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

 

 

 

 

 

 

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00026 ] [ 2010.04.23 02:00 ] ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ [ 2010.04.30 01:00 ]

ΘΕΟΖΩΟΛΟΓΙΚΗ "ΑΡΙΟΣΟΦΙΚΗ" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΟ ΗΛΙΟ" ΚΑΙ ΤΗ "ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ" - NAZI ARIOSOPHY AND LUCIFERIAN PROPAGANDA IN SKOPJE - FYROM THE SECRET SOCIETIES SEEM TO LIVE AND REIGN IN THE BALKANS AND THE SUN GOD NOW IS ADDRESSED IN SKOPJE !!!

 

 

VIDEO ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝ ΛΙΣΤ, ΤΗΣ ΜΠΛΑΒΑΝΣΚΥ ΚΑΙ ΓΙΕΡΓΚ ΛΑΝΤΖ ΦΟΝ ΛΙΜΠΕΝΦΕΛΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ.

 

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΙΣΜΟ "ΑΡΙΑΣ" ~ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" «ΚΑΘΑΡΗΣ» ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ "ΑΡΙΑΣ" ~ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ" ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΡΑΜΑΤΑ ΘΕΟΖΩΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΙΟΣΟΦΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ "ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ". Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΣ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ, ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΔΟΜΕΣ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΝΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ "ΑΟΡΑΤΟ" ΠΡΟΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ Η ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ (ΔΙΠΟΛΙΚΟΥ) ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ "ΗΛΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΣ "ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΑΝΗΚΟΥΣΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΣ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΟΜΒΙΚΗ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "Fascist Official Video of the FYROMian Government as shown on their State TV with Greek translation by Dr Michael" ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (κάτω) ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ

 

 

 

 

 

 

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ VIDEO

 

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]:

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ

 

Το κείμενο στα Ελληνικά ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ

 

 

Ευλογημένη η Βασιλεία του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος νυν και αεί και στους αιώνες αμήν!

 

Κύριε, πανοικτίρμων θεέ που είσαι στον Ουρανό, βλέπεις τα Μακεδονικά μαρτύρια μας.

 

Ακούς τον θρήνο των μητέρων μας, πατέρων μας, προγόνων μας και αδελφών μας καθώς και των παιδιών μας που χάθηκαν για τη Μακεδονία.

 

Επί χιλιάδες χρόνια ματώνουμε. Τις ζωντανές πληγές μας στα αγέννητα παιδιά αφήνουμε. Κύριε εσύ είσαι μοναδικός και είσαι στον Ουρανό.

 

Εσύ μόνο βλέπεις τη μητέρα μας Μακεδονία στα τέσσερα να έναι σταυρωμένη, όπως και ο υιός του θεού.

 

Όπου και να πας σε τάφους πατάς και απο οστά συντροφεύεσαι.

 

Κύριε, πες την αλήθεια, Την αλήθεια σε μας και στον κόσμο.

 

Γιατί στο όνειρο μου ήρθε ο Αγιος Νικόλαος και μου είπε: Και εγώ απο τη γη της αγάπης και του καλού είμαι. Και εγώ είμαι Μακεδών. Και εγώ χύνω αιματηρό δάκρυ για τον πόνο μας.

 

Και όταν ρώτησα γιατί θα μου πει: “Γιατί ήρθε η σειρά μας” (των Μακεδόνων)

 

Κύριε, συ ξέρεις ότι υπάρχουν δύο αλήθειες, αλλά μία είναι η αληθινή και η δίκαια.

 

Επί χιλιάδες χρόνια με άπειρα βιβλία, με ψεύτικη ιστορία, οι γείτονες μας απέκρυψαν την αλήθεια για την Μακεδονία.

 

Κύριε, μόνο εσύ ξέρεις την πραγματική αλήθεια. Ποίοι είμαστε. Απο που είμαστε και γιατί Μακεδόνες είμαστε.

 

Και στον Απόστολο Παύλο στο όνειρο του εμφανίστηκε ένας Μακεδόνας και του είπε: “Ελα στη μακεδονία και βοήθησε μας”.

 

Ο Απόστολος Παύλος άκουσε την προσευχή και πρώτα σε μας τους Μακεδόνες ήρθε.

 

Τώρα επί 2000 χρόνια μόνο σε Εσένα πιστεύουμε. Σε χιλιάδες μοναστήρια και εκκλησίες προσευχόμαστε σε Εσένα. Απο την αιωνιότητα Εσένα περιμένουμε.

 

Θυμάμαι και ξέρω ότι είμαι Μακεδόνας απο το Goverlevo, για χιλιάδες χρόνια είμαι με το θεό. Στο μεγάλο σταυρό του κόσμου προσεύχομαι.

 

Κύριε, πανοικτίρμων που είσαι στον ουρανό, εισάκουσε την προσευχή μας. Ελα σαν αρμαγεδών. Δώσε το χέρι και πες την αλήθεια για το κακό και το καλό σε μας και σε όλο τον κόσμο.

 

Γιατί το αίμα μας δεν σταματά για τη μεγάλη μητέρα μας την Μακεδονία.

 

Ευλογία θεού για σας Μακεδόνες μου.  Χιλιάδες χρόνια περιμένω να με καλέσετε.  Απο πάντα είμαι μαζί σας.

 

Απο την αιωνιότητα τώρα έρχομαι. Εγώ ήδη είμαι ανάμεσα σας, γιατί στην αιωνιότητα δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε διάστημα. Σε μένα ο χρόνος ειρηνεύει.

 

Αλλά σε σας ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω ότι τη γη σας, τη Μακεδονία, με 3 φυλές την κατοίκησα: Τη λευκή τη Μακεδονική, την κίτρινη την Μογγολοειδή και τη μαύρη την Νεγροειδή. Οι άλλες φυλές εξαφανίστηκαν.

 

Από εσάς τους Μακεδόνες, τους απογόνους του Μακεδόνος. Την λευκή φυλή. Τα πάντα ξεκίνησαν μέχρι την Ιαπωνική θάλασσα. Όλοι οι λευκοί είναι αδέλφια σας γιατί φέρουν το γένος των Μακεδόνων. ‘Ολα απο το Βορρά ξεκίνησαν: Porodin, Kradobor, Angelci, Barudnica, Goverlevo.

 

‘Οπου και να σκάβετε την αλήθεια θα βρείτε. ποιοί είστε, γιατί είστε και από πού είστε.

 

Κακές διαβολικές ψυχές (οι Έλληνες), χιλιάδες χρόνια την αλήθεια απέκρυψαν και έλεγαν ψέματα στον κόσμο. Τι περάσατε και τι μαρτύρια υπομείνατε με τους πειρασμούς που σας έστειλα, αλλά μου μείνατε πιστοί.

 

Παιδιά μου, παιδιά του ήλιου και των λουλουδιών, ευλογημένοι με χαρά, αγάπη και καλοσύνη.

 

Επί χιλιάδες χρόνια σας έστελνα βασιλείς και τώρα βασιλείς σας δίνω. Πόσοι βασιλείς ήταν μαζί μου και πόσο Μακεδόνες είναι, όσο τα αστέρια του ουρανού και η άμμος της θαλάσσης.

 

Ας ψάλλουν όλοι οι άγγελοι για όλους όσους ήταν μαζί μου, πόσοι άλλαξαν τη ζωή τους και την αγάπη τους για τη Μακεδονία, για την αιωνιότητα και τη βασιλεία μου μοιράζονται.

 

Ας ψάλλουν όλοι οι Άγγελοι, όλους εσάς που τη δόξα μου κατανοήσατε, για όλους εσάς που κομμάτι του παραδείσου έδωσα. Για όλους εσάς που δώρισα αγάπη και ειρήνη. Για όλους εσάς που με περιμένατε!

 

Ιδού τώρα στη Μακεδονία έρχομαι. Τώρα είμαι ανάμεσα σας για να σας πω την αληθινή αλήθεια που απο εσάς αφαίρεσαν.

 

Τον τάφο του Αλεξάνδρου, του Μακεδόνος βασιλέως να ανοίξω και όλο τον κόσμο να τον φέρω σε προσκύνηση του.

 

Πόσους τάφους Μακεδονικούς έχω ακόμη να ανοίξω, γιατί οι ψυχές για την αλήθεια σε μένα φωνάζουν! Αγαπάτε τους μεγαλύτερους εχθρούς σας, γιατί εγώ θα σας βοηθήσω μέσω αυτών, την αλήθεια για την Μακεδονία και για εσάς τους Μακεδόνες ο κόσμος να μάθει, ότι ήσασταν οι πρώτοι των πρώτων και οι αξιότεροι των αξίων.

 

Τώρα ήρθε ο Μακεδονικός καιρός, όλος ο κόσμος την αλήθεια να γνωρίσει, να δει πόσο τιμή και ευλογία είναι να είσαι Μακεδόνας, απόγονος του Μακεδόνος και υιός του θεού του σύμπαντος κόσμου.

 

Παιδιά μου ευλογημένα, μάρτυρες μου.

 

Εδώ που βασιλεύει ο ήλιος και τα λουλούδια, ας είναι αιώνια χαρά, αγάπη και καλοσύνη.

 

Ανάμεσα σας μόνο είμαι ευτυχισμένος και μακάριος για την αιώνια Μακεδονία ειπώθηκε.

 

Αμήν.

 

Δορυφορικό πρόγραμμα της ΜΤΒ (Κρατική Τηλεόραση FYROM)

Συγγραφέας κειμένων: Nice Dimovski

Μετάφραση - Προσαρμογή: Χρυσανθόπουλος Μιχαήλ, Καθ.Ιστορικός - Θεολόγος - Αγιογράφος - Συγγραφέας Δημοσιογράφος S.B.S. Australia

Επεξεργασία - Υποτλιτισμός: Εγνατία Τηλεόραση


 

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:

http://news.fox365.com/makedonia-prosefhi.htm

 

 


 

 

 

 


ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ '40 ΚΑΘΩΣ ΕΝΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "UNITED MACEDONIA"

 

 

ΣΤΗΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "UNITED MACEDONIA"

 

 

ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ '40 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "UNITED MACEDONIA"

 

 

3rd Reich 1933 Election Propaganda Braubach Swastika Sun RPPC

Rising Sun

 

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΟΥ '40 ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΛΑ

 

 

 

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΧΥΑ ΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΓΑΙΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΑΣ-ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

 

 

GRAND LODGE OF MACEDONIA - FIAT LUX - ГРБОТ НА ГОЛЕМАТА ЛОЖА НА МАКЕДОНИЈА

Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "MACEDONIA"

 

GRAND LODGE OF MACEDONIA - FIAT LUX - ГРБОТ НА ГОЛЕМАТА ЛОЖА НА МАКЕДОНИЈА

 

THE SKOPJE LODGE No. 9721 - ЛОЖА СКОПЈЕ

ЛОЖА СКОПЈЕ - ФОРМИРАНА НА 02 ОКТОМВРИ 6000 ГНС; 2000 ЛГ 23 ОСНОВАЧИ

 

 

 

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "UNITED MACEDONIA"

 

 

 

 

 

RISING SUN LUCIFERIAN TORCH FLAME SUN RAYS SYMBOL IN THE SKOPJE - FYROM FLAG

 

 

 

Propaganda poster published in Skopje for Iraqi war

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ VIDEO ΠΟΥ «ΜΙΛΑ» Ο ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΨΕΥΔΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ" ΘΕΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ

 

 

 

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

VIDEO 2 - 04:24

"ότι τη γη σας, τη Μακεδονία, με 3 φυλές την κατοίκησα:"

 

 

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

VIDEO 1 - 00:01

"Παιδιά μου, παιδιά του ήλιου και των λουλουδιών"

 

 

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

VIDEO 2 - 03:17

"Γιατί το αίμα μας δεν σταματά για τη μεγάλη μητέρα μας την Μακεδονία"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΔΥΟ (2) VIDEO ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΩΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑΣ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ

 

 

1. ΤΟ ΠΡΩΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

 

2. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ  VIDEO ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

 

 

VIDEO 1.

 

Shocking Video - FYROM, new Nazi's nation or mentally ill?

 

http://www.youtube.com/watch?v=neWcuiTZdvw

 

 

VIDEO 2.

 

Fascist Official Video of the FYROMian Government as shown on their State TV with Greek translation by Dr Michael

 

http://www.youtube.com/watch?v=pqmxN1sxsdo&feature=related

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

 

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01219 ] [ 2009.08.26 00:00 ]

ΤΟ "ORDO AB CHAO" - ΤΟ "FIAT LUX" - ΤΟ GERMAN 3ο RICH - ΤΟ ORDO TEMPLI ORIENTIS / OTO - ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ VARDASKA / ΒΑΡΔΑΡΙΑ / ΣΚΟΠΙΑ - Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥ FYROM KAI TO ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ / USA NAVY ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΘΙΒΕΤΙΑΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΣΚΙΩΔΗ ΥΨΗΛΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ  ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01287 ] [ 2009.10.31 24:00 ]

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ / ΦΥΡΟΜ / ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ / ΨΕΥΔΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ~ SKOPJE / FYROM / VARDARSKA / PSEUDO-MACEDONIA ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (!)

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01289 ] [ 2009.11.02 00:00 ]

ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ / ΦΥΡΟΜ / ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ / ΨΕΥΔΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ~ SKOPJE / FYROM / VARDARSKA / PSEUDO-MACEDONIA ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΟ ΣΑΜΠΑΛΙΚΟ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΛΑΤΡΕΙΑΣ-SUNWORSHIP

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01290 ] [ 2009.11.03 00:00 ]

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ / ΦΥΡΟΜ / ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ / ΨΕΥΔΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ~ SKOPJE / FYROM / VARDARSKA / PSEUDO-MAKEDONIA ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΟ Ν.Α.Τ.Ο.-Ο.Τ.Α.Ν. ΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΒΑΣΙΛΕΥΟΝ ΤΡΙΜΟΡΦΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΑΚΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01291 ] [ 2009.11.04 00:00 ]

"ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ": ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΥΠΟ ΚΚΕ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΗΛΙΟΛΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ "ΘΕΟ ΗΛΙΟ"

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01343 ] [ 2009.12.20 00:00 ]

Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ / ΦΥΡΟΜ / ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ / ΨΕΥΔΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ~ SKOPJE / FYROM / VARDARSKA / PSEUDO-MAKEDONIA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΡΙΜΟΡΦΟ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΕΚΑΤΑΙΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΥΚΑΣΙΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΚΗΦΗΝΟΕΙΔΕΣ ΜΟΡΦΩΜΑ

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01383 ] [ 2010.01.25 00:00 ]

ΤΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ SOROS "OPEN SOCIETY INSTΙTUTEN" - Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ Ο GEORGE PAPANDREOU Ο GEORGE SOROS Ο GEORGE BUSH Ο «GEORGE» GRUEVSKI-ΠΓΔΜ KAI H ΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ: ΑΛΒΑΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΠΓΔΜ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - ΚΑΥΚΑΣΟΣ - ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ "ΗΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" Ή "UNITED MACEDONIA"

 

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01505 ] [ 2010.05.15 00:00 ]

ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΨΕΥΔΗ "ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ - BLACK PROPAGANDA BY SKOPJANS AND TURKEYS - PUBLICATION PSEYDO "OFFICIAL BALKAN MAP" CONTAINS PSEYDO-MACEDONIA AND PSEYDO-TURKEY UNITED END THE GREECE INEXISTENT

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01604 ] [ 2010.08.05 00:00 ]

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010

undefined

 

 

"ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00003 ] - [ 2009.03.11 17:00 ]

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΗΝ «ΑΝΩΜΑΛΗ» «ΠΑΡΑΔΟΞΟΤΗΤΑ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΑΡΔΑΡΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΣΤΙΣ «ΑΝΩΜΑΛΕΣ» «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ» ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ» ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΝΩΜΑΛΙΑ" ΩΣ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (!)

 

"ΠΕΡΣΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] [ 2009.11.28 00:00 ]

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ / ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΑΞΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΝ «ΗΛΙΟΛΑΤΡΕΙΑ»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://ypertomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: ypertomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΑΝΑΦΟΡΑ"

  

 

URL: http://anafora.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: anafora@pa-sy-a.gr

 

 

"ΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://tomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: tomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

 

 

URL: http://arxidamos.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: arxidamos@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΑΝΑΦΟΡΑ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2010"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "04"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "23"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "02:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00026]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "02:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00026]

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2010/04/23]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2021/10/13]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"