| http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2010/04/07/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2010-04-07_00-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ >> ΑΝΑΦΟΡΑ >> ΤΟΜΕΙΣ >> ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ >> 2010 >> ΑΠΡΙΛΙΟΣ >> 07 >> 00:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΠΑΤΡΩΑ"

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΥΠΕΡΤΟΜΕΑΣ

"ΑΝΑΦΟΡΑ"

"ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ"

"ΑΝΑΦΟΡΑ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΝΟΥΣ ΟΡΑ ΚΑΙ ΝΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ"

"ΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

"Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ Β'"

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 00024 ]

ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΛΥΚΑΙΝΕΣ «ΑΣΕΝΑ» - ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΟΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - Η ΑΜΑΖΟΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ

 

 

 

 

 

 

ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ - 2010 - 04 - 07 - 00:00

 

ΙΔΙΟ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΑ

 

ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ

 

[ 2010.03.30 00:00 ]

Νο [ 00023 ]

Η ΡΩΣΙΑ ΚΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΙΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΡΙΩΝ - ΟΙ "ΜΑΥΡΕΣ ΧΗΡΕΣ" ΩΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ - ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ~ ΕΡΚΕΝΕΓΚΟΝ - ΨΕΥΔΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ

 

[ 2010.04.07 00:00 ]

Νο [ 00024 ]

ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΛΥΚΑΙΝΕΣ «ΑΣΕΝΑ» - ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΟΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - Η ΑΜΑΖΟΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ

 

 

 

 

 

 

 

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00024 ] [ 2010.04.07 00:00 ]

ΟΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ Ο ΚΑΥΚΑΣΟΣ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΛΥΚΑΙΝΕΣ «ΑΣΕΝΑ» - ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΟΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - Η ΑΜΑΖΟΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ

 

 

Η οργάνωση που είχε αναλάβει τη διαχείριση του Gladio στην Τουρκία ονομαζόταν Seferberlik Taktik Kurulu, από την οποία χρηματοδοτήθηκε η ανάπτυξη των Γκρίζων Λύκων - Οι Γκρίζοι Λύκοι χρησιμοποιήθηκαν στα ευρύτερα σχέδια προώθησης της ΝΑΤΟϊκής επιρροής στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας - Τη δεκαετία του '80 τα μέλη των Γκρίζων Λύκων υπολογίζονταν σε 200.000 με ένα εκατομμύριο συμπαθούντες - Σήμερα οι αριθμοί αυτοί έχουν μειωθεί κατά το ένα τρίτο, αλλά έχει σημειωθεί μία ποιοτική αλλαγή με την εισροή περισσότερων γυναικών στις τάξεις της οργάνωσης (που αποκαλούνται «Ασένα» - Λύκαινες).

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

 

 

Τρίτη, 06 Απριλίου 2010

Γκρίζοι Λύκοι: Το Τουρκικό και Διεθνές Παρακράτος

http://anti-metatron.blogspot.com/2010/04/blog-post.html

 

Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι ένας παρακρατικός μηχανισμός, ο οποίος τη σημερινή εποχή ελέγχει ένα πολιτικό κόμμα (MHP) και διαπλέκεται με το λεγόμενο «βαθύ κράτος» της Άγκυρας. Διαθέτει χιλιάδες οπαδούς και στο εξωτερικό, ενώ κατά το παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί και από τη CIA, όπως και από τα διεθνή εγκληματικά κέντρα. O Emin Deger, ο οποίος είναι μέλος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου της Τουρκίας, έχει αποφανθεί δικαστικώς ότι οι Γκρίζοι Λύκοι αποτελούν οργάνωση που συνεργάζεται στενά με τις παραστρατιωτικές δυνάμεις της Τουρκίας, αλλά και με αμερικανικές υπηρεσίες.......

 

Μάλιστα, η οργάνωση αυτή αποτελούσε το μακρύ χέρι των μυστικών υπηρεσιών, μέσω του συγκεκαλυμμένου προγράμματος Gladio ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του '60.

 

Η Ελβετική εφημερίδα Neure Zucher Zeitung το 1990 είχε αποκαλύψει ότι η αμερικανική DEA συντόνιζε τη δράση των Γκρίζων Λύκων με σκοπό, κατ' αρχάς, την αντιμετώπιση των κομμουνιστών. Με την πάροδο του χρόνου, όπως εκτίμησε ο διεθνούς φήμης Ελβετός ερευνητής Ντανιέλ Γκάσνερ, οι Γκρίζοι Λύκοι χρησιμοποιήθηκαν στα ευρύτερα σχέδια προώθησης της ΝΑΤΟϊκής επιρροής στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες του Καυκάσου και της Κεντρικής Ασίας.

 

Η οργάνωση που είχε αναλάβει τη διαχείριση του Gladio στην Τουρκία ονομαζόταν Seferberlik Taktik Kurulu, από την οποία χρηματοδοτήθηκε η ανάπτυξη των Γκρίζων Λύκων, προκειμένου να σχηματιστεί μία λαϊκή βάση υποστήριξης των ενεργειών των παραστρατιωτικών ομάδων.

 

Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 5000 άτομα έχουν δολοφονηθεί στην Τουρκία τα τελευταία 40 χρόνια από τους Γκρίζους Λύκους, συμπεριλαμβανομένης και της ομαδικής δολοφονίας 38 ακτιβιστών την Πρωτομαγιά του 1977 στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης. Τη δεκαετία του '80 τα μέλη των Γκρίζων Λύκων υπολογίζονταν σε 200.000 με ένα εκατομμύριο συμπαθούντες. Σήμερα οι αριθμοί αυτοί έχουν μειωθεί κατά το ένα τρίτο, αλλά έχει σημειωθεί μία ποιοτική αλλαγή με την εισροή περισσότερων γυναικών στις τάξεις της οργάνωσης (που αποκαλούνται «Ασένα» –Λύκαινες), όπως και του εκμοντερνισμού τους με έμφαση στις νέες τεχνολογίες αλλά και τα πιο μορφωμένα στρώματα του λεγόμενου «κοσμικού πληθυσμού», ο οποίος αντιτίθεται στον ισλαμιστή Ερντογάν και προσπαθεί να βρει πολιτικό αντίβαρο εναντίον του.

 

Η δράση της οργάνωσης Εργκένεκον που αποκαλύφθηκε από τον Ερντογάν τον περασμένο Ιούλιο αποτελεί ένα τμήμα των ευρύτερων κυκλωμάτων που ελέγχουν τους Γκρίζους Λύκους και αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία ελέγχου της πολιτικής ζωής της Τουρκίας με αθέμιτα μέσα. Πάντως, και οι ισλαμιστές έχουν σε κάποιο βαθμό συμβιβαστεί με την οργάνωση και έχουν εντάξει μέλη της στα δικά τους κινήματα. Σύμφωνα με πολλούς αναλυτές, η εμφάνιση ενός «τουρκο-ισλαμικού» κινήματος που θα συνδυάζει αρμονικά την ακραία εθνικιστική και ισλαμική ιδεολογία ίσως να είναι προ των πυλών, γεγονός που θα ενδυναμώσει τη συνοχή της τουρκικής κοινωνίας, αλλά θα περιπλέξει τις διεθνείς της σχέσεις.

 

Το 1992 ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων, ο πρώην συνταγματάρχης του Τουρκικού Στρατού, ονόματι Τουρκές, επισκέφθηκε το Αζερμπαϊτζάν, όπου και υποστήριξε οικονομικά τον Αζέρο πολιτικό Abulfaz Εlcibay. Ο τελευταίος, μόλις εξελέγη πρόεδρος της χώρας του, τοποθέτησε υπουργό Εσωτερικών τον Sgandar Hamidov, ο οποίος είχε στρατολογηθεί στην Τουρκική ΜΙΤ μέσω των Γκρίζων Λύκων. Κατά τους επόμενους μήνες, το Αζερμπαϊτζάν έτεινε να καταστεί τουρκικό προτεκτοράτο και τον Απρίλιο του 193 η κυβέρνηση αυτή κατέρρευσε μετά από συνδυασμένη Ρωσο-Αρμενική πίεση. Οι Γκρίζοι Λύκοι εξακολουθούν να διαθέτουν νόμιμη βάση στο Αζερμπαϊτζάν μέσω του Azerbaijan National Democrat Party, που αποτελεί βάση εξόρμησης Τούρκων πρακτόρων στον Καύκασο.

 

Είναι ενδιαφέρον να ειπωθεί ότι οι Αμερικανοί στήριζαν πολλά στις τουρκικές αυτές κινήσεις, αλλά απογοητεύτηκαν σύντομα μόλις αντιλήφθηκαν ότι οι Τούρκοι δεν έχουν τις δυνατότητες για περαιτέρω διείσδυση στο μετα-σοβιετικό χώρο. Παρ' όλα αυτά, η διαφαινόμενη δύσκολη θέση των Αμερικανών λόγω της αναγεννημένης Ρωσίας πιθανώς θα έχει ως αποτέλεσμα την επαναδραστηριοποίηση των ακραίων Τούρκων στην περιοχή, γεγονός που πρέπει να ληφθεί υπόψη έστω ως σενάριο από την Ελληνική πλευρά. Άλλωστε, οι Γκρίζοι Λύκοι συνεργάστηκαν στο παρελθόν με Τσετσένους αυτονομιστές και, σε γενικές γραμμές, αποτελούν έναν παράγοντα που υποβλέπει συνεχώς την Καυκάσια περιοχή. Στο Καζακστάν, μετά από έντονες Ρωσικές πιέσεις, οι Γκρίζοι Λύκοι θεωρήθηκαν τρομοκρατική οργάνωση και απαγορεύτηκε η συμμετοχή υπηκόων της χώρας στις τάξεις τους.

 

Οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν κατά καιρούς εξυπηρετήσει και άλλα γεωστρατηγικά σχέδια των Αμερικανών, προσφέροντας βοήθεια στους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου, στους μουσουλμάνους της Βοσνίας αλλά και στη μειονότητα των Ουιγκούρων στην Κίνα, η οποία διαπλέκεται με την τουρκογενή τρομοκρατική οργάνωση ΕΤΙΜ, που εδρεύει στο Κιρζικιστάν και έχει δεχθεί τουρκική βοήθεια στο παρελθόν. Επιπλέον, η Αζέρικη μειονότητα του Ιράν βρίσκεται σε συνεχή στόχευση από τους Γκρίζους Λύκους που επιδιώκουν το ξεσήκωμα των κατοίκων εναντίον της Τεχεράνης, σκοπός που συμβαδίζει απολύτως με το Τελ-Αβίβ και την Ουάσιγκτον. Με απλά λόγια, οι Γκρίζοι Λύκοι αποτελούν έναν αρκετά ισχυρό μη κρατικό παράγοντα που εξυπηρετεί σε πολλές περιπτώσεις τα συμφέροντα της υπερδύναμης.

 

Ο Αρπασλάν Τουρκές ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της επιχείρησης Gladio στην Τουρκία και υπεύθυνος για δολοφονίες χιλιάδων ακτιβιστών. Πολλά στελέχη των Γκρίζων Λύκων χρησιμοποιήθηκαν ως πληρωμένοι δολοφόνοι, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση του Αμπντουλάχ Τσατλί, ο θάνατος του οποίου σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1996 άνοιξε τον ασκό του Αιόλου σε αποκαλύψεις για το ποιος κυβερνούσε πραγματικά την Τουρκία.

 

Ο Τσατσλί ήταν επίσης ο σύνδεσμος μεταξύ της ΜΙΤ και του Stefano Delle Chiaie, Ιταλού αξιωματούχου πληροφοριών που διοργάνωνε προβοκάτσιες στον λεγόμενο «Πόλεμο της Έντασης» τη δεκαετία του '70. Παράλληλα η υπηρεσία πληροφοριών του Πινοσέτ της Χιλής, η DINA, συνεργάστηκε μέσω του Τσατλί σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών για την αποκόμιση κεφαλαίων για μαύρες επιχειρήσεις εναντίον αντιφρονούντων στην Ευρώπη.

 

Η σχέση των Γκρίζων Λύκων με την Ιταλία απέκτησε διεθνή διάσταση το 1981, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο επίδοξος δολοφόνος του Πάπα Ιωάννη – Παύλου, ο Mehmet Ali Agca, ήταν μέλος της οργάνωσης. Παρά το ότι υπάρχουν πολλές αντικρουόμενες πληροφορίες για τα κίνητρα της απόπειρας αυτής, η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι πρόκειται για μία καλά στημένη προβοκάτσια, η οποία και απέδωσε, αφού κατηγορήθηκαν οι Βούλγαροι και οι Σοβιετικοί. Ο ίδιος ο Πάπας, ο οποίος υπήρξε ένας από τους καταλύτες διάλυσης του σοβιετικού μπλοκ, εκμεταλλεύτηκε τα μάλα την προσπάθεια δολοφονίας του σε σχέση κυρίως με το καθολικό ποίμνιο της Ανατολικής Ευρώπης. Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι ένα από τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσε ο Agca ήταν το «Mehmet Ozbay», το οποίο επίσης χρησιμοποιούσε και ο Τσατλί…

 

Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι ιδιαιτέρως ισχυροί τη σημερινή εποχή στις τουρκικές κοινότητες της Γερμανίας, αλλά η ισχυρότερη παρουσία τους βρίσκεται στην Ολλανδία, ένα γεγονός αντιληπτό από λίγους. Συγκεκριμένα, εκεί έχουν συστήσει από το 1995 την Turkish Federation of Holland, η οποία διαθέτει 56 γραφεία σε όλη τη χώρα και 30.000 μέλη. Χρηματοδοτείται επισήμως από το Τουρκικό ΥΠΕΞ και εκτιμάται ότι λαμβάνει και πάγια πίστωση και από τη ΜΙΤ. Επίσης διαθέτει στους κόλπους της μέλη του Τουρκικού οργανωμένου εγκλήματος που κατοικοεδρεύουν στο Άμστερνταμ και μάλλον η οργάνωση αυτή χρησιμοποιείται ως συντονιστικό κέντρο για ευρωπαϊκές ενέργειες που περιλαμβάνουν δολοφονίες, προβοκάτσιες και συνεχή προπαγάνδα εναντίον όσων θεωρούνται εχθροί της Τουρκίας, μεταξύ άλλων και η Ελλάδα.

 

Ως προς τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας, η ύπαρξη των Γκρίζων Λύκων δεν προδιαθέτει θετικά. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι έχουν προξενήσει σοβαρότατες βλάβες στην Ελλάδα μέσω εμπρησμών, βομβιστικών επιθέσεων, διακίνησης πλαστών νομισμάτων και, εικάζεται, και δολοφονιών. Οι δολοφονίες των Ισαάκ και Σολομού το 1996 στην Κύπρο, αποτελούν ένα ακόμη μέρος του έργου που έχουν αναλάβει οι Γκρίζοι Λύκοι εκ μέρους του Τουρκικού βαθέου κράτους και γενικά αποτελούν μία σαφέστατη απειλή για την ασφάλεια της χώρας.

 

 

ΠΗΓΕΣ:

http://anti-metatron.blogspot.com/2010/04/blog-post.html

http://elladasimera.blogspot.com/2009/11/blog-post_8396.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://ypertomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: ypertomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΑΝΑΦΟΡΑ"

  

 

URL: http://anafora.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: anafora@pa-sy-a.gr

 

 

"ΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://tomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: tomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

 

 

URL: http://arxidamos.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: arxidamos@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΑΝΑΦΟΡΑ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2010"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "04"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "07"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00024]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "00:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00024]

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2010/04/07]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2021/10/13]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"